Szállítási lehetőségek – díjak

Üzenj! mi a megoldást keressük

Ne fáradj! Itt minden házhoz jön

Minőség. Ez nem kérdés.

Ha te elégedett vagy mi is örülünk.

Minden amire szükséged van

Ló, Brojler, Tojó,  Szarvasmarha, Sertés, Nyúl, Birka, Kecske, Pulyka, Liba, Kacsa, Fürj, Galamb, Strucc, Emu

Rendelés menete - Fizetés

Bármilyen árut és szállítást megrendelni az oldalnak küldött üzenetben lehet. Erre lehetőség van:

  • A beépített üzenetküldő alkalmazással a Termékek menüpont alatt. (Ez esetben egyből megadhatod a kapcsolatfelvételi és szállítási adatokat is.)
  • A messenger ikonra kattintva. (Itt választható, hogy a már meglévő messenger fiókoddal küldesz üzenetet bejelentkezés után, vagy vendég látogatóként. A vendég üzenetváltások csak  az első üzennettől számított 48 óra időtartamig élnek utána sajnos technikai okokból nincs mód folytatni a beszélgetést.)
  •  A Tápszállítás facebook oldalán keresztül. Ennek linkjét megtalálod az weboldalon alul.
  • E-mail címünkre hello@tapszallitas.hu meglévő és leendő üzleti – nagykereskedelmi- viszonteladói partnereinktől várjuk az üzeneteket.
  • Telefon számunkon általános tájékoztatással állunk rendelkezésükre.

A szállítás konkret ideje, a túraútvonalak tervezett menetrendje, és a rendelt termék-mennyiség mindig üzenetben kerül egyeztetésre.

FIZETÉS

  • Átvételkor készpénzben.
  • Utalással az átvétel időpontjáig. (Ezt kérjük jelezni a rendelés során.)

A számlázási adatokat előzetesen és az átvétel során is megadhatod.

Szeged és környéke - DÍJMENTES SZÁLLÍTÁS

 Szeged – Mórahalom – Röszke területén a házhoz szállítás díjmentes az általunk jelzett szállítási napokon. 

Csak egész, bontatlan zsákok rendelhetők.

Van lehetőség más környékbeli településre vagy egyedi időpontokban is szállítást kérni, ez esetben jelképes szállítási díjat számolhatunk fel mennyiségtől függően.

Alacsony árak

Kedvező szállítási díjak

Vagy akár díjmentes szállítás

Zsákos, raklapos vagy ömlesztett szállítás

Réti széna és Lucerna pellet

Minden megkeresésnek örülünk! Írj nyugodtan → 

(ne feledd, ha nem adsz meg elérhetőséget nem tudunk válaszolni)

2 + 1 =

Struccfarmtól a Tápszállításig

 

Mint minden vállalkozásnak, a tapszallitas.hu -nak is van előzménye ahonnan a gondolatiság elindult, hogy aztán ne legyen megállás! A családommal strucc tenyésztő telepet viszük jópár éve Szeged környékén. Komolyabb években akár több száz egyed is szaladgál több korcsoportban. Egy idő után felmerült a kérdés, hogy a strucc takarmányozás jelentős részét kitevő kaszálás és szecskázás egy részét hogyan lehet kiváltani, vagy idő és költség hatékonyabbá tenni? A válasz a lucerna és széna pelletek lettek. Mint kiderült ezzel nem csak én vagyok így. A kis vagy közepes méretű állattartókra valahogy nem jut elég figyelem és nehéz gazdaságosan jó minőségű pellethez jutni, ha nem a szomszéd gyártja. Rövid időn belül már az összes ismerősöm nekem szólt ha kisebb-nagyobb (pár száz kilós) tételben kellett neki pellet. Ennek híre ment, elindult egy járat, épült a kapcsolatrendszer a gyártókkal, kerültek be tápok, premixek, koncentrátumok, igény lett az ömlesztett szállítás szervezésre, a továbbiakat meg – remélem- hozza majd a fejlődés… Köszönöm, az eddigi bizalmatokat is. Roland

A struccos és kézműves vállalkozásainkkal már sokan találkozhattatok. Forgattak nálunk „brandépítésről”, járt itt a Család-Barát magazin, a hvg.hu is eltöltött nálunk egy tartalmas napot, ahogy több országos és helyi médiumban is megosztottunk gondolatainkat. Az valódi pipaccsal díszített strucctojás lámpánk pedig az „év kiváló terméke” díjat érdemelte ki 2018-ban. Ha kíváncsiak vagytok ezekre is, az alábbi facebook oldalakon megtehetitek: